Vores filosofi
Mød Peter Aalbæk

aalbaek-1920-stamp

 VI VIL MERE END BLOT GØRE DIG MÆT

Aalbæk Specialiteter blev grundlagt i 1920. Dengang var verden en noget anden end i dag, men vores fokus har ikke ændret sig. Vi insisterer stadig på, at vores specialiteter skal være en oplevelse ud over det sædvanlige. For vi er overbeviste om, at mad og livskvalitet er to sider af samme mønt. Smagen, oplevelsen, og den efterfølgende velvære ved at spise noget virkeligt godt er afgørende for kvaliteten af dit liv. For du er, hvad du spiser.


ENTEN GØR VI DET ORDENTLIGT.
ELLER OGSÅ GØR VI DET SLET IKKE


Hvad er kvalitet? Er det godt håndværk eller en nyskabende  kombination af sofistikerede ingredienser? Er den altid økologisk, eller er smagen det afgørende? For os er svaret klart: Kvalitet er en  holdning. En urokkelig holdning til, at vores specialiteter aldrig må være resultatet af et kompromis. Kvalitet og kompromis er nemlig ikke gode venner. Så enten gør vi det ordentligt. Eller også gør vi det slet ikke.

Velkommen og velbekomme


aalbaek-peter-signature


Peter Aalbæk


NATUREN ER KLOGERE END VI ER

Vi er stolte af den viden og erfaring, vi har opbygget og af vores evner til at udvikle nye, spændende specialiteter. I dag kan næsten alt lade sig gøre. Men hos Aalbæk Specialiteter ved vi også, at naturen har mange millioner års forspring i bæredygtig innovation og og udvikling. Derfor anvender vi udelukkende den rene uspolerede råvare, som naturen har skabt den. Vi undgår tilsætningsstoffer alle de steder, det er muligt, men til gengæld bruger vi masser af krydderier og alt hvad det traditionelle slagterhåndværk har at byde på. Vores mål er altid den gode smag, og når den kan opnås med økologiske råvarer, uden tilsætningsstoffer og med respekt for dyrevelfærd, så vælger vi den bæredygtige vej.

aalbaek-bull

aalbaek-group-photo


Tradition og fornøjelse siden 1920

Hos Aalbæk Specialiteter har vi udviklet pølser og pålæg med kvalitet, innovation og ordentlighed i centrum siden starten.
 Altid med en kreativ og innovativ tilgang til håndværket, har der gennem 3 generationer været slagterbutik i Farre. 

Lysten til innovation har altid ligget i Aalbæk-familien, så da Peter Aalbæk kom til i 1986, førte han en ny vision ud i livet. Han satsede på økologien, hvilket betyder, at Aalbæk Specialiteter i dagligvarehandlen i dag er en af Danmarks største producenter af økologisk pålæg. 

Farre butikken åbnede i 1956 og lukkede i 2023 - dog kan Aalbæk Specialiteter købes i de fleste butikker i dagligvarehandlen i Danmark. 

Din vare er nu lagt i kurven