Konkurrencebetingelser
Besøg af food truck for 25 mennesker

aalbaek-1920-stamp

Konkurrencebetingelser Facebook og Instagram

Ved deltagelse i konkurrencer hos Atria på Facebook og Instagram gælder følgende:Præmien er besøg af Aalbæk food truck et sted i Danmark fredag den 23. oktober 2020 mellem kl. 19.00 – 21.00. Præmien indeholder besøg af food truck med forplejning af Aalbæk Gourmet pølser og andre lækre Aalbæk Specialiteter til i alt 25 personer. Præmien har en anslået værdi af kr. 9.500,-. Konkurrencen er gældende fra den 17. september til den 30. september 2020.


Vinderen trækkes tilfældigt og kontaktes direkte af Atria. Når vinderen er trukket, vil denne blive bedt om at sende adresse og telefonnummer, i en privat besked, til brug for at få besøg af Aalbæk food truck.

Vinderen bliver udtrukket den 1. oktober og derefter kontaktet. Har Atria ikke hørt fra vinderen 5 dage efter, at vinderen er kontaktet, bortfalder krav på præmien og der udtrækkes en ny vinder.


Atria er ikke ansvarlig for at vinderen kan anvende præmien, og præmien kan ikke indløses til kontanter eller andre varer.
Alle personer bosiddende i Danmark kan deltage i konkurrencer, dog ikke ansatte ved Atria A/S. 
Konkurrencen udbydes af Atria A/S.

Konkurrencen er på ingen måde sponsoreret, støttet, administreret eller bundet med facebook. 
NATUREN ER KLOGERE END VI ER

Vi er stolte af den viden og erfaring, vi har opbygget og af vores evner til at udvikle nye, spændende specialiteter. I dag kan næsten alt lade sig gøre. Men hos Aalbæk Specialiteter ved vi også, at naturen har mange millioner års forspring i bæredygtig innovation og og udvikling. Derfor anvender vi udelukkende den rene uspolerede råvare, som naturen har skabt den. Vi undgår tilsætningsstoffer alle de steder, det er muligt, men til gengæld bruger vi masser af krydderier og alt hvad det traditionelle slagterhåndværk har at byde på. Vores mål er altid den gode smag, og når den kan opnås med økologiske råvarer, uden tilsætningsstoffer og med respekt for dyrevelfærd, så vælger vi den bæredygtige vej.

aalbaek-bull

aalbaek-group-photo


Tradition og fornøjelse siden 1920

Hos Aalbæk Specialiteter har vi udviklet pølser og pålæg med kvalitet, innovation og ordentlighed i centrum siden starten. I dag er Peter Aalbæk den kreative drivkraft og som tredje generation kombinerer han det klassiske slagterhåndværk med alle de kulinariske muligheder, det 21. århundrede har at byde på.

Lysten til innovation har altid ligget i Aalbæk-familien, så da Peter Aalbæk kom til i 1986, førte han en ny vision ud i livet. Han satsede på økologien, hvilket betyder, at Aalbæk Specialiteter i dag er en af Danmarks største producenter af økologisk pålæg. Vi er i lokale kredse kendt for, siden 1956, at have drevet slagterbutik i Farre - et tilløbsstykke for alle, der gerne vil spise godt.

Din vare er nu lagt i kurven