TIL BORDS MED AALBÆK

Kom til bords med Aalbæk

Vi har dækket op med et bredt udvalg af lækre Aalbæk Specialiteter, så du kan gå på opdagelse i vores inspirerende madunivers. Her kan du finde smagfulde opskrifter, lære mere om vores produkter og opleve hvordan vi arbejder med tradition, håndværk og fornyelse hos Aalbæk Specialiteter. Så bare tag for dig af retterne, der er nemlig noget for enhver smag.

Velbekomme!

Peter Aalbæk

AALBÆK BORDET

Værsgo at tag plads

Klik på de enkelte produkter på bordet for at se mere

×

Landsby Salami

De skiveskårne salamispecialiteter fra Aalbæk er fremstillet med udgangspunkt i godt slagterhåndværk. De gode råvarer er tilsat nøje afstemte krydderiblandinger for at sikre en udsøgt smag. Landsbysalamien passer perfekt på tapasbordet eller i en hjemmelavet baguette for en delikat smag. En skiveskåret specialitet, der leveres i en ny emballage med smart genluk. Skru bunden af, og koppen er klar til servering.

Du kan købe den i Bilka, Føtex, FøtexFood, Salling, Kvickly, SuperBrugsen og Irma.

Se hele vores sortiment >
×

Så er der lækkerier til din grill

Endelig er sommeren til at smage på. For nu er der godt nyt til dig og din grill. Prøv vores serie af udsøgte gourmet pølser med ekstra meget kød og særligt udvalgte krydderier. Se sommerens spændende varianter og find din nærmeste forhandler her: http://bit.ly/2qUVrc2

Se hele vores sortiment >
×

Tapaspølse med hasselnødder

Tapaspølsen fra Aalbæk er en spændende variant tilsat hele hasselnødder. Det giver pølsen en flot struktur og udsøgt nøddesmag, og man kan se de hele nødder i pølsen. Pølsen passer perfekt til tapasbordet med tilbehør af oste, oliven og soltørrede tomater. Den er også velegnet i lune pastaretter og på pizza.

Kvickly, Superbrugsen og Irma

Se hele vores sortiment >
×

Gourmet bacon

Gourmetbacon fra Aalbæk er en unik specialitet udviklet i vores slagterbutik i Farre. Fremstillet helt uden omveje med respekt for den gode råvare og godt slagterhåndværk. Vores bacon er lufttørret og tørsaltet i 3-4 uger, hvorved vi trækker vand ud af produktet og opnår en intens smagsoplevelse. Tilbage er et reelt stykke bacon, der kan steges helt sprødt i ovnen stort set uden stegesvind. Perfekt til brunch eller sandwich for en kraftig og gennemtrængende baconsmag.

Kvickly, SuperBrugsen og Irma

Se hele vores sortiment >
×

Slagter Leverpostej & Peber Leverpostej

Den gode smag er i fokus i vores to nye leverpostejer. Slagter Leverpostej er udviklet efter en klassisk opskrift fra vores slagterbutik i Farre og har en mild og afrundet smag, som passer perfekt til både store og små i familien.

Peber Leverpostej er mere kraftfuld med en unik og krydret smag af rosépeber og er tilsat lammefjordskartofler for at afbalancere postejen og gøre den ekstra cremet. Begge leverpostejer er anbefalet Dyrenes Beskyttelse og kan nydes på et stykke friskbagt groft rugbrød. Velbekomme.

Slagter Leverpostej: Føtex, Bilka og Meny
Peber Leverpostej: Føtex og Bilka

Se hele vores sortiment >

Aalbæks nemme rødbeder

  • 1 kg økologiske rødbeder
  • 6 spsk. God balsamico eddike
  • 6 tsk. Rørsukker
  • Saften af en citron
  • Salt og peber
  • Evt. et stænk tabasco

1.Skræl rødbederne og skær dem lidt groft og rustikt som spidsen af en stor tommelfinger. 2.Læg rødbederne i et ildfast fad med bagepapir og vend resten af ingredienserne i. 3.Bag ved 200 grader i 45 minutter og så har du de lækreste rødbeder til f.eks. en leverpostejs mad.

×

Chorizo med jalapeño

Den økologiske chorizo fra Aalbæk er Peter Aalbæks fortolkning af den velkendte chorizo, som man kender fra det spanske køkken. Med fokus på godt slagterhåndværk og gode råvarer har han skabt en autentisk salami med et frækt pift af jalapeño. Chorizoen kan bruges i sandwich, men er også en rigtig spændende erstatning for bacon. Ved at skære chorizoen i tynde skiver eller små tern og svitse dem kort på en pande, har man en alletiders topping til fx. suppe eller salater.

Bilka, Føtex, FøtexFood, Salling, Løvbjerg og nemlig.com

Se hele vores sortiment >