Velkommen til Aalbæk Specialiteter

Enten gør vi det ordentligt. Eller også gør vi det slet ikke.

Hvad er kvalitet? Er det godt håndværk eller en nyskabende kombination af sofistikerede ingredienser? Er den altid økologisk, eller er smagen det afgørende? For os er svaret klart: Kvalitet er en holdning. En urokkelig holdning til, at vores specialiteter aldrig må være resultatet af et kompromis. Kvalitet og kompromis er nemlig ikke gode venner. Så enten gør vi det ordentligt. Eller også gør vi det slet ikke.  

Vi vil mere end blot gøre dig mæt.

Aalbæk Specialiteter blev grundlagt i 1920. Dengang var verden en noget anden end i dag, men vores fokus har ikke ændret sig. Vi insisterer stadig på, at vores specialiteter skal være en oplevelse ud over det sædvanlige. For vi er overbeviste om, at mad og livskvalitet er to sider af samme mønt. Smagen, oplevelsen, og den efterfølgende velvære ved at spise noget virkeligt godt er afgørende for kvaliteten af dit liv. For du er, hvad du spiser.

Velkommen og velbekomme. 

Peter Aalbæk

Sortiment

Naturen er klogere end vi er

Vi er stolte af den viden og erfaring, vi har opbygget og af vores evner til at udvikle nye, spændende specialiteter. I dag kan næsten alt lade sig gøre. Men hos Aalbæk Specialiteter ved vi også, at naturen har mange millioner års forspring i bæredygtig innovation og og udvikling.
Derfor anvender vi udelukkende den rene uspolerede råvare, som naturen har skabt den. Vi undgår tilsætningsstoffer alle de steder, det er muligt, men til gengæld bruger vi masser af krydderier og alt hvad det traditionelle slagterhåndværk har at byde på. 
Vores mål er altid den gode smag, og når den kan opnås med økologiske råvarer, uden tilsætningsstoffer og med respekt for dyrevelfærd, så vælger vi den bæredygtige vej. Måske er det derfor at to-tredjedele af vores produkter er økologiske. 

Nej tak til nitrit, gluten og laktose

Vi arbejder hver dag på at gøre vores specialiteter tilgængelige for så mange som muligt. Og da flere og flere udvikler fødevareintolerans har vi udviklet en række produkter, der er uden nitrit, uden gluten, uden laktose og uden stivelse. Samtidig har vi sat tydelige ikoner på produkterne, så de lettere at finde.

Alle produkter fra Aalbæk Specialiteter

Se hele vores sortiment her...

Nyheder

Madmagasinet tager bacon under kærlig behandling

I et meget interessant afsnit af Madmagasinet på DR1, hvor emnet var dansk bacon, medvirkede Peter Aalbæk. I programmet blev Aalbæk Specialiteters tørsaltede Gourmet bacon testet op imode stiksaltet bacon. Hovedtemaet var: hvor bliver vores berømte danske bacon produceret i dag, hvorfor er det så svært at stege- og kan man mon lave det selv?

Gourmet bacon fra Aalbæk Specialiteter laves helt uden genveje, og en interessant konklusion, som programmet kom frem til var, at kvalitet og godt håndværk i sidste ende ikke er dyrere for forbrugeren. 

Læs artiklen fra DR Madmagasinet her

loading...
3 / 3
1 / 1

Historien

Tradition og fornyelse siden 1920

Hos Aalbæk Specialiteter har vi udviklet pølser og pålæg med kvalitet, innovation og ordentlighed i centrum siden starten. I dag er Peter Aalbæk den kreative drivkraft bag virksomheden. Som tredje generation kombinerer han det klassiske slagterhåndværk med alle de kulinariske muligheder, det 21. århundrede har at byde på.

Lysten til innovation har altid ligget i Aalbæk-familien, så da Peter Aalbæk kom til i 1986, førte han en ny vision ud i livet. Han satsede på økologien, hvilket betyder, at Aalbæk Spevialiteter i dag er en af Danmarks største producenter af økologisk pålæg. Vi er i lokale kredse kendt for, siden 1956, at have drevet slagterbutik i Farre - et tilløbsstykke for alle, der gerne vil spise godt.